Du är välkommen till min blogg

Börjar bli lite som en hobby, att söka utbildningar och se om jag kommer in :) nä inte riktigt så men något liknande, jag har ju mycket bra betyg, både från gymnasiet( efter samtalet hos rektorn på grunskolan, det där samtalet var guld värt för mig i mitt liv, och även svenskaläraren som fick mig att lova att börja skriva och för mig har det alltid varit så att det man lovar håller man- STORT TACK till er två och alla andra vettiga vuxna människor) och uska/msk/omvårdnadsutbildningen och högskolepoängen så det är lätt att göra som jag gör Cool Men iaf. så tänkte jag att jag ville göra/läsa något som jag knappt är intresserad av, eller kanske jag är det långt in i själen :), så jag sökte till utredningskriminologi den görs via distans, nu är det tydligen en populär utbildning många sökande över 2000 tusen och få som kommer in c:a 100 stycken siffror fr 2017 så då måste jag ju bara börja eller hur. Kan ju inte släppa chansen till att fylla ut min fattigdomspensionär tillvaro så jag får lite mer att leva på. Nu är jag ju inte än fattigpensionär men ändå. Man måste ju se om sitt bo Cool Sedan vill jag utveckla mitt skrivande, har sagt det tidigare, så jag kom in på en kreativ skrivande kurs högskolan, OCH en journalistisk kurs/utb på 1 år och allt via distans kan inte bli bättre. Dessutom fick jag en sommarpresent av Ann Ljungberg som är mycket i den skrivande världen, eller kanske helt och hållet, hon gav med gott hjärta några skrivkurser så där har jag valt en som heter kreativ författare fast jag har inte börjat den ÄN. Sedan ska ju konststycket ske till att få ihop allting. 

 

Mina texter närmare sig 100 000 när det sker så tror jag att jag ändrar namnet till bara ywonnebloggartexter.se måste ju fira Cool vet inte varför besökräknaren inte stämmer med textstatistiken som ska visa den totala besöksräkningen- i mina ögon så visar den ju totalt fel, får inga förklaringar som ger hur det kan komma sig, så jag lägger ner det, att fundera vidare och få en förklaring av företaget.

Fler som är trötta på den enerverande värmen? JAG är det iaf. skittrött, vill inte ha det här extremvädret som också gör att Sveriges natur håller på att brinna upp. Läskigt och sorgligt med allt det för med sig. Heder åt alla människor som kämpar med branden och hjälper till. Massa människor kämpar och sliter för att släcka alla bränder OCH samtidigt är det muppar som ska grilla och skiter i eldningsförbudet och att det är snustorrt i marken, skogen. Muppar som inte klarar av att ta ansvar och respektera vad som gäller kanske just därför de är muppar??

Fler hjältar finns men i andra varelser som hundar, Sjöräddningshundarna, som jobbar i Sjöräddningen, vilka duktiga hundar de är, känner luftvittring på 1500 meters håll av människa som inte syns i ex vattnet och är utbildade på att känna vittring av människa på 10 meters djup, så imponerande.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R