Du är välkommen till min blogg

Måste ju få säga att det var tyvärr- den sämsta fototävling jag deltagit i!!!!. När jag var i kontakt med redaktören om vart bilderna skulle visas, alltså vinnarna 1,an 2,an (jag med mitt foto, som du ser här nedan) och 3,an det brukliga, det som hör till att man publicerar fotona. Döm om min förvåning var häpnadsväckande, jag fick till svar att bilderna INTE skulle publiceras någonstans- Va??? inte publiceras någonstans? men usch så uschligt gjort av dem- vad var det för tävling?? Nu när de fått foton för 200 spänn (mitt pris) som är så fina, då bjuder dom inte på publicering som görs i andra sammanhang, i andra tävlingar, Var det värmen som gjorde att det mesta kollapsade?.

Något som är betydligt roligare och där värmen som varit INTE påverkade dig som läsare här på min sida, NU!!! är statistiken för mina "texter" är på 106 000 jäääättekul!!!

Annat som är "kuligt" är att den journalistiska utb/kursen börjat med att vi skulle intervjua oss själva i text, eftersom det är en utbildning både i text och foto så kan man fundera på vad foto biten ska innehålla?. Snart börjar också utredningskriminologin. Jag har också ett intresse attans det glömde jag skriva i min intervju men jag har ju intresse för att skriva mer litterärt typ - vet inte riktigt än har en del ideer men än är det inte  klart och det är en hundbok om Izza. Kan ju inte vara mer litterärt :) Sedan vet jag inte än-- därför ska jag iväg på ett skrivar retreat nästa år, vem vet det kanske ploppar upp hur många litterära mästerverk som helst, har försökt att komma med hur många gånger som helst MEN alltid varit sent ute så det har blivit fullt, men nu var jag i startgropen och fick en plats. Mycket med skrivande är väldigt populärt, rätt otroligt anser jag, ska ju en dag vet inte än också försöka komma med på någon filmmanus kurs Cool. Sedan så har jag läst om annat som tydligen är mycket populärt och som är på frammarsch i Sverige, det är kurs i Läkande skrivande, en speciell metod att skriva om något som har varit traumatiskt i ens liv eller sorg, och kris. Metoden är mycket populär i USA och England, där läraren som också är journalist Emelie Hill Dittmer och som har introducerat in det här i lilla Svedala. Låter väldigt intressant och spännande funderar på att söka dit.

 

Men innan dess så ser jag fram emot att gå Ambassadörsutbildningen för cancerkompisar, som kommer inom den närmsta tiden. Och!! vara med på Skavlans publikinspelning. Kan ju inte bli bättre eller...?

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R