Du är välkommen till min blogg

Jomen visst är det så, vi var och såg Björn Skifs "Bitar ur mitt liv" på Skansen i lördags, vi hade tur med vädret Cool, med tanke på premiärens väder, så ibland är det ju så att livet lättar, även fast Moder Jord behöver regn, så skulle det inte vara så "kuligt" att sitta i ett hällregn. 

Björn Skifs visar att han är en otrolig underhållare och har dessutom en fantastisk röst som klarar ballader till rock fast han är en äldre person Cool lätt att glömma, i showen så har han ett underhållande mellansnack där det blir många skratt. Han bjuder på sin musikaliska historia., som inramas med effektfullt ljus, ljudet är bra och detsamma till bildkvaliteten på storskärmarna. Med stråkkvartett, blåsare, körsångare och dansare så blir det väldigt mycket bra.

Han är proffsig och han briljerar med sin sångröst, en riktigt bra covers på fina "Suspiciosus minds" Elvis Presleys gör han. Håll mitt hjärta fick längsta applåden för den kvällen. Så med andra ord han sjunger fortfarande lika bra som han gjort - alltid.

I slutet av föreställningen pratar han om sin odödlighet, på ett skämtsamt vis men ändå, att bland annat ha en show om 50 år. Jaaa det känns både vemodigt och sorgsamt. Men STORT TACK för en riktigt bra föreställning :)

Har du möjlighet att se honom nu under hösten så gör det, han är på turne med showen, och avslutar på Globen om det inte blir förlängning förstås Cool 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R