Du är välkommen till min blogg

Och den krispiga luften som är då hösten ser ut som på bilden, nu är det inte riktigt så, men spela roll, tyckte det behövdes en fin höstbild, ja förutom bilen som hamnade där, allt kan ju inte bli perfektCool

Vet inte och har inte kollat om jag nämnt att jag blev inbjuden i the invisible group, nu finns det ju några stycken, såg ett om media men vet faktiskt inte om det var den inbjudan?? för jag öppnade aldrig mejlet, det kan ju vara "falskt" och oäkta. 

Däremot så fick jag en mycket anmärkningsvärd inbjudan via mail, om en deal som jag anser är rätt konstigt dålig. Visst det är ju snällt och tänka på mig och några till förmodar jag, om det nu är snällt, skulle nog säga, mer åt att tjäna en lättförtjänt hacka på andra, på ett sätt som inte förklarar skälet till att den personen via sitt företag/bokförlag/skådespeleri gör så.

Hade varit bättre om kontakten var på något annat sätt. Men hör här, via Sponsorhuset är personen medlem och om man handlar via nätet genom Sponsorhuset får man poäng som kan omvandlas i pengar, bara där tycker jag det börjar bli lite skämmigt illa., bara sådär?  Ja men när jag läste på lite mer så verkar Sponsorhuset i sig inte alls dumt, och inte skämmigt, där får jag nog tänka om eller ett varv till CoolSedan får personen som föreslagit mig utan att fråga mig personligen, poäng och kan omvandla i pengar??? det är då mitt stora frågetecken växer, till frågan varför skulle dealen vara så?

Hör här som exemplet var i mejlet, företaget fick 2200 och personen fick 500 som egentligen är ägare till företaget, så företaget tar 3 gånger så mycket för något som jag skulle bidra till, vet inte riktigt HUR människor tänker, för jag anser att det här är inte en sund deal. Vet inte ens av vilket skäl jag skulle samla ihop pengar till ett företag som jag inte ens är kontaktad av. OCH få småsmulor, nääääääää bättre deal får det nog vara innan jag ens funderar på det. Finns det människor som ingår i sånt här? ja jag tror det, och dessutom så har jag tidigare fått skitkonstiga förslag på något som ska likna affärsavtal.,och de förslagen har låtit som personen är helt lost.

Någon som förmodligen har känt sig helt lost är nog tanten på T-banetåget som började prata med mig. Jag tycker att åka t-bana är bland det tristaste som finns, fast man kan läsa, titta i mobilen, lyssna på musik, höra andras halvskrikiga mobilsamtal. Trots det. Så började personen att prata med mig, en person som redan tillhörde de hemlösas släkte sedan lång tid tillbaka, och förmodligen också var missbrukare. Jag hade tråkigt så jag svarade tillbaka och strax hade vi ett samtal om vad som var viktigt i hennes tillvaro--tågspåren och perrongerna, hon hade stenkoll på varenda station och hur perrongerna var, om det bara behövdes gå över perrongen för att ta ett annat tåg eller om hon måste gå runt på något sätt. När jag frågade skälet till det, så blev svaret att hon åker fram och tillbaka på tågen, för att ha tillgång till inomhusvärmen. Så sorgligt tänkte jag, hur och vad var det som gick sönder och fel i hennes liv så att hon måste leva som hemlös och ha ett drickande som gör att det mörka blir lite mer drägligt. När hon hiva upp flaskan med något som påminde om färgad sprit, så frågade hon om jag skulle ha

Nä sånt nyttjar inte jag höll jag på att säga men ändrade mig och sa att jag inte ville ha

Nej tänkte väl det säger hon. Ja varför frågar du då?

Sedan så tackar hon för vårt samtal, ett flertal gånger och jag tänker stilla, undra varför hon var så tacksam för vårt samtal. Därefter går hon av vid en station där hon bara behöver gå över perrongen så kommer tåget åt andra hållet. Det hon lämnar efter sig är en blöt kissfläck på sätet. Hennes visitkort av det ovärdiga.

Vilket hårt liv de måste ha, och det är åter igen en skam för Sverige att människor ska beöva leva på ett så ovärdigt sätt. Alla dessa politiker och myndighetspersoner, som nu tramsar runt OCH INTE GÖR SITT JOBB SOM POLITIKER, DESSUTOM UTÖVAR DOM INTE DEMOKRATIN, med att dels hålla på att vi pratar inte med alla partier, och hur de ska bilda regering. Kommer dom att kunna se verkligheten som den är eller är det mer den generella världen som de ser? och det hjälper inte tanten som sitter och åker t-bana från kvällen till morgonsidan.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R