Du är välkommen till min blogg

Eller hur? egentligen vet jag inte riktigt vad som har hänt mer än statestiktjänsten har fått fnatt!! Näe så var det ju inte, jag är väldigt glad att mina texter har fått ett uppgång i klick, som jag skriver nu i realtid så är det uppe i 120 295 visar statestik tjänsten så då har det ökat med 200% , jag kan ju inte säga att genom sponsringen/Sponsorhuset att det har skett en rusning för min blogg, som det har gjort i klick läsare, nä nä där står det stilla några kronor typ 11 kronor tror jag att det är Cool det är mer ett avtryck av Jante i Sverige, kan jag likna det med.

Jag måste ju berätta att när jag och en kompis var på Åland i förra månaden, så lovade jag mig själv men inför henne att jag ska satsa de närmaste åren på mitt skrivande (bland annat :) ) alltså bli mer aktiv och utveckla skrivandet. Men också utveckla olika nätverk men även kontakter med organisationer, företag, berätta hur bra jag är i mitt skrivande så de behöver mina texter, låter fiffigt anser jag.

Börjar med att avboka en skrivar retreat som är en helg, kostar för mycket och för lite tid. Där gick startskottet för ett utvecklande av min potential för skrivande. Cool

Jag har funderat på vad att utveckla sin potential är för något i skrivande. Jag har ju hört av andra skrivande personer säger att jag har en stor potential, men vad är det? hur kan jag omsätta det?. En potential är en talang en förmåga som ska kunna utvecklas till det bättre, och att skapa förutsättningar för potentialen? eller vad? nä skrivandet är det. Sedan surrar andra om att potential är det inre som ska utvecklas? som får mig att förverkliga drömmar? I vad undrar jag? som har med skrivandet att göra eller andra drömmar? man kan bli lite fnoskig på allt funderande. 

Jag anmälde mitt intresse för Non Violence de behöver bloggare, anser att de står för något otroligt viktigt i vårt samhälle. Men har inte hört något direkt svar. Där går det lite långsamt tycker jag, tänker på när jag var hundbloggare hos Morrr.com tog bara några timmar och de kontaktade mig. Så kan det vara, nu är det på ideell basis. Bestämt mig för att nu är det dax att börja skapa samarbeten med organisationer och/eller företag så att det blir lite kaffepengar, det är en sund tanke anser jag....de stora pengarna ja det får ju vara till dem som skriver om så viktigt som mode smink och lite sånt där.

 

Jag kom med i en fokusgrupp där man ska samtala om böcker och läsning? genom Bonnierförlagen, men jag upptäckte mitt mejl lite sent och jag har svarat ett ja fast tror att jag var lite sent ute, antar att de inte blir någon fokusgrupp, så är det med mig, många gånger, antingen så är jag för sent ute eller för tidigt ute Cool aldrig lagom, jag som gillar lagom många gånger.

Biografin till min bok som finns på Författare.se har jag inte fått ihop, ja du hör ju hur bra allt går för mig i mitt skrivande :)

Fast åh andra sidan, den bästa framgången är när man åter kommer igen, så det är just detta att ta nya tag, ge sig själv nya förutsättningar. Jag och min potential för skrivandet. 

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R