Du är välkommen till min blogg

Det kan ju inte bli mer än ett nytt bottenläge för Sverige.

Tänker nu närmast på UG senaste program om sjuksköterskorna som är ren bluff. De fuskande, utan hänsyn till sina medmänniskor som de ska vårda. Sjuka/skadade människor som behöver hjälp, människor som är utlämnade och i ett utsatt läge.

Personal som utger sig för att vara legitimerad hälso och sjukvårdspersonal- sjuksköterskorna (finns även läkare som är ren bluff) gjordes/visades i deras förra program men nu gällde det sjuksköterskorna som programmet handlade om.

De bluffande, personer som köpt sig sitt examensbevis från skolor/utbildningar i sitt hemland-Hönsuppfödare, plattläggare, lastbilschauför kontors"råtta" så långt ifrån vad sjukvård och en omvårdnadsutbildning står för.

Fast åh andra sidan så känns det ju fint.... att de är väl utbildade för sin uppgift, bara att hänga på sig skylten.

Det här verka duga för Sverige om man lyssnar på avdelningschefen från Socialstyrelsen i programmet. De ska ha en dialog med länderna där fuskarna kommer ifrån och har köpt sin utbildning ifrån. Länder som Rumänien, Egypten, Polen som nämndes. 

Lycka till! vill jag säga. En av förklaringarna till att Sverige/samhället ser ut som det gör nu-krackelering i många avseenden.

 

Arbetsgivarna-- ja vad gör dom då?? Svaret blir-- De fuskande utan sjuksköterskeutbildning är i jobb realtid både på olika sjukhus i Stockholm och i övriga landet.

Det går bra för hönsuppfödare och övriga som har köpt sin sjuksköterske examen i den svenska sjukvården.

Utbildning behövs det?? Hur många är de??-- egentligen.

Så länge det inte görs adekvata åtgärder, så kan det tolkas indirekt eller varför inte direkt, att det är --för att använda ordet - okej-- det gör inget att det blir lite svinn här och där i vårt samhälle och i sjukvården.

Vi ska ju främja tilliten. 

Den som är sjuk/blir sjuk får inte vara så nogräknad om personen ifråga hamnar på sjukhus för vård-- en hönsuppfödare eller plattläggaren gör så gott hon/han kan.

Trevlig helgCool

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R