Du är välkommen till min blogg

Här går det undan, jag menar med mitt bloggande :) veckorna bara switchar förbi en. Så att blogga med förhållningssättet- att åtminstone blogga varannan vecka vore ju bra eller hur? Kuligt att det är så många läsare/klickande som jag nämnt tidigare så går många in via länken texter och en del via hemsidan, jag håller på att räkna ihop hur många det är med hemsidan under en månad men nu hittar jag inte lappen suck... få se om jag hittar den igen, annars får jag börja om att räkna, gjorde en skattning på summorna och då börjar det närma sig 10 000 på en månad tycker jag är roligt OCH jag ska försöka att inte jämföra mig med större de större bloggarna :) får ju inte någon gratis skjuts via media.

Tyckte att jag kunde blogga för någon annan åter igen och givetvis ha kvar mina egna bloggar, så jag har nämnt det tidigare så jag kontakte Non violence för de sökte en bloggare, jaaa hur hanterade de min intresseanmälan? först så tog det flera veckor utan svar, så då mejlade jag kontaktpersonen för att höra efter vad var det som var på gång. Fick en ursäkt om försening, sedan hände inget igen. Gick några dagar så ringde  deras Sverigechef upp mig, och jag kunde inte alls svara/eller ringa upp den dagen, så jag fick ett mejl som jag svarade på när vi kunde höras, så kommer den dagen och jag utgår ifrån att jag ska bli uppringd av Sverigechefen att de visar lite goodwill men så blev det ikke! tystnad och så blev det inte mer med det. Sverigechefen kanske läste något ofördelaktigt i min blogg, vet inte men ett tråkigt sätt som de hanterar intresseanmälningar, kan tänka mig att det känns om inte värre för de som söker arbete gång på gång och inte ens får ett svarsmejl. Trist värre. 

Vårdväskan sökte samarbete med bloggare, fast där var de inte intresserade av mig heller, tröttsamma de är, de förstår ju inte mitt värde som bloggare Cool

Tacka vet jag dom jag har bloggat för och skrivit för. Få se om annat dyker upp inom bloggvärlden

Vad har hänt mer då sedan senast? Ja igår var jag på hundmässan och arbetade i en av montrarna, väldigt roligt men till slut tog det roliga slut och ersattes av total trötthet i både huvud och ben. Så kan det bli. Akustiken är riktigt skitdålig så ljudet studsar hårt tillbaka. OCH det var många voovar och mycket människor.

Jag blev så inspirerad över att de sökte Krav Maga instruktörer så jag kontaktade dem, tyckte jag hade det mesta, sedan kom jag på att jag hade inte det viktigaste haha ha:) jag måste träna upp mig i det här.

Minium verkar vara ett års träning, så det tar jag fasta på. Sedan kan man söka utan att det blir mindre förargligt. 

Cool trevlig advent

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R