Du är välkommen till min blogg

Hej till dig Cooldet har tagit sin lilla tid, till att komma tillbaka i att skriva, kuligt att du inte har försvunnit utan varit kvar, själv så har jag känt mig helt lost, året började inte så där jättebra, min dator gick sönder och allt matrial som jag hade där försvann, kanske det går att återställa, någon dag när jag har min nya dator, men nu är det strul med abbonemanget så lite trött blir man på att vara en sk människa. Kluvet med att inte haft någon dator, eftersom jag skriver så pass mycket i vanliga fall så blir det som en lång transportsträcka att ha varit utan dator, men sedan så är det rätt okej att vara "ledig" från den digitala världen...ibland.

Måste ju säga att nu så är texter uppe i 160 000 klick otroligt, det går framåt. Det kan man inte säga om en välkänd hotelkedja i Göteborg. Jag och en väninna var i Göteborg för att se Weeping Willows nu för några dagar sedan eller rättare sagt för två veckor sen, eller är det bara 10 dagar sen, spela roll, nyligen. Vi skulle övernatta på ett välkänt hotell, för att sedan åka hem dagen därpå.

Nu är det så att min kompis drar alltid av madrassen för att det ska gynna ryggen hennes, och jag har aldrig kommit på tanken att kolla sängen, fast det är vägglöss tider, jag har hållt mig till möbler och lister och såna saker.

Men nu när hon drog av madrassen så utropa hon men va f-n är detta? stor kissfläck på sängen och stor pizz fläck på madrassen, såg det ut som, och när jag såg det så flög jag upp ur min säng och drog upp madrassen och vad ser jag hela min säng  var sju gånger värre än hennes. Både kiss fläckar OCH massa små grejor som såg ut som smulor och annat skit men väldigt äckligt och sunkigt, riktigt snuskigt med andra ord och ohygieniskt. Så vi travade ner till receptionen och sa det här och då möttes vi av förståelse men inget annat.

Så blev vi erbjudna ett nytt rum, som vi går till, nya sängar och vad gör vi då? jo! vi river upp madrasserna OCH vad ser vi då? fruktansvärda pizz fläckar kan inte vara något annat. Vi tittar på varann och min kompis säger vad gör vi nu? vi fotar först säger jag sedan får vi säga till igen, det är ju så pinsamt för den här stora hotellkedjan som har hotell både i Norden och utomlands. Men också att vi ska dras in i denna misär av äckliga sängar som man betalar fullt pris för- hade varit annat om det var rabatt typ 50% om gästen vill sova i nerpizzade sängar, det kanske är något för alla som har sömnproblem, ta in på hotell och pröva att sova i nerpizzade sängar tillsammans med rabatterade priser.

Vi kontaktade receptionen - nu via telefon och samma kvinna som vi pratat med tidigare om det första rummet av nerpizzade sängar sa nu -- jag kommer upp till rummet-- på tiden tänkte jag det skulle hon ha gjort på första rummet redan, så hon kom och verkade bli en aaaaning förstummad av allt det som inte skulle vara på madrasser och sängar.

Därefter fick vi ytterligare ett rum till vårt tredje och vi river upp sängarna men den här gången var de okej, helt otroligt skitdåligt. Dessutom så fick vi ingen kompensation i form av en middag eller några flaskor vin eller nåt, ett riktigt snålt tillvägagångssätt mot sina gäster.

Nu har jag kontaktat några personer som bör ha ansvar för det här och se vad deras svar kommer att bli. Men det hotellet har problem och ett stort problem med nerpizzade sängar och madrasser och som låter det här passera och tar fullt betalt också.

Så tänk på det nästa gång du är på hotell titta om säng och madrass är fräsch oc inte består av kiss fläckar och/eller vägglös  hurra det är så kul att sova på hotell.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R