Du är välkommen till min blogg

Hej till dig, det var ett tag sen, måste ju skärpa mig med att vara aktiv som bloggare, kan ju inte låta det gå flera veckor emellan varje blogg, liknar mer snigelpost.

Apropå snigelpost, egentligen under all kritik, jag tog bort en hudförändring som det så fint heter, det var ett födelsemärke som hudläkaren tyckte skulle tas bort, sagt och gjort det blev borttaget och sydd. Sedan skulle det gå till analys och jag skulle få svar inom 8 veckor märk väl 8 hela veckor, när jag hörde det så trodde jag det inte var sant och var ju naturligtvis den som måste höra vad det berodde på? hade det varit något elakartat så hade jag ju hunnit att dö, eller hade sjukvården ringt mig? och meddelat ett svar som då hade blivit i ett snabbare skede? vet ej, tycker att det faktiskt är under all kritik, provsvaret kom efter 12 veckor hahhahha, det är ju bedrövligt sjukvården håller också på att krackelerar åtminstone såna här delar av den.

Svaret som jag fick var bara massa svammel, ansåg jag typ att det var sommar patologerna hade semester, en del gick i pension var fyrtiotalister men kära hjärtans vilka svar jag fick av sjuksköterskan. Hon hade nog jobbat för mycket.

Roligare att berätta är att jag hade bestämt mig för att börja utbildning i professionellt skrivande och då samtidigt fick jag uppslag om ett kul xtra arbete hos TV 4, man skulle arbeta med deras socialamedier och helst ha gått utbildningen några terminer, men jag tyckte att jag kunde söka fast jag skulle börja 1,a terminen, jag ansåg att jag hade erfarenhet inom skrivandet. Dessutom så skickade jag inte ett webb cv utan mer en intressansökan, vill inte ha mitt cv snurrande digitalt på nätet.

Jag fick svar redan efter lite drygt en vecka mycket bra jobbat måste jag säga :) typ att jag hade intressant bakgrund och erfarenhet -jo jag tackar :) men jag fick inte jobbet, däremot så skriver personen att hon hoppas att det ska komma upp fler tjänster som intresserar mig och tipsade mig om att söka ytterligare en tjänst där man ska arbeta med sociala medier men mer riktat mot nyheter kan ju inte bli mer perfekt :)

 

Sedan så väntar jag med stor förtröstan på att räknaren ska visa 200 000 små klick "texter" är uppe i 193 439 woow och räknaren som syns är uppe i ja det ser du ju själv vid läskunnighet. Sen hur mycket det blir per månad -- vet inte då måste jag räkna och det orkar jag inte nu, men det har blivit en stor skillnad sedan tidigare.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R