Du är välkommen till min blogg

Som jag nämnt tidigare så var jag med i en forskningsstudie, förresten en av fler- har ju varit med i AK,s studie ang fillers, men nu är/var det SCAPIS en forskningsstudie där resultaten av all information sammanställs till svar som - varför vissa människor drabbas av sjukdomar som stroke KOL och hjärtinfarkt medan andra människor inte gör det, och hur förhindra att sjukdomar uppstår.

Så nu blev det dags för ny uppdatering av SCAPIS genom Hjärt och Lungfonden, och då i form av en inbjudan, förra året var ju inbjudan vid 7.00 eller var det 8.00 ett morgonseminarium, lätt hysteriskt, att ha det vid den tiden, bara av det skälet kan man ju få en hjärtinfarkt. Behöver jag säga att jag var aldrig där. Nåvälan nu i år kom en ny inbjudan och med ett bättre innehåll, och ett hurra! för en mer lämplig tid-- tiden är från kl 11.00. Allt väl tills jag skulle anmäla att jag kom, med 5 dagar tillgodo innan anmälningstiden gick ut.

Visst, de skrev att det var begränsat med platser och att man helst skulle anmäla sig så snart som möjligt.

OJ - blir inte det en stress? när allt ska gå så fort...fort...fort!

Dessutom så kan alla vi som var med i studien ta med en vän/gäst till semiariet stod det i inbjudan.

VAD hände nu när jag anmälde mig till lunchseminariet, jo jag hamnade på en väntelista för att det var fullt???.

FULLT! för mig som deltagit i forskningsstudien fullt!

Alla dessa vänner som har fått plats på bekostnad av mig och säkert andra som deltagit men inte fått plats utan hamnat på en väntelista, som säkert är ett tillvägagångssätt för att lugna--för inte kommer det bli aktuellt.

Är det att planera vettigt.

Var ligger fokus i att bjuda in de som var med i studien, vi som bidragit till kunskapsbanken om riskmarkörer till att förutsäga vem som riskerar att ex. drabbas av en stroke eller hjärtinfarkt., och vi hamnar på en väntelista för att de sk vännerna ska få plats.

Är det så att vännerna ska få info, de som inte bidragit till något utan kan lugnt inkassera. Vet inte hur de tänker, men bak fram är det. Varför görs det en så dålig lösning, jag hade kunnat gjort det bättre helt klart.

Idagsläge blir det lite tramsigt att först bli inbjuden som deltagare och sedan hamna på väntelista buhu!! 50% av platserna går till "vännerna" Jag blir så gla´ hela dan, känner mig sååå uppskattad av detta tillvägagångssätt, kan inte vara bättre, hur kom de fram till det, måste krävt mycke tankekraft.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R