Du är välkommen till min blogg

Texter
 271515
 
Så då har jag blivit en stolt hundstallsambassadör 🙂, något som är positivt i all virus sörja. Att vara en hundstallsambassadör för Hundstallet är bland annat att bli en symbolisk matte/husse. I svåra tider som nuvarande pandemin så blir en del hundar bortvalda av sina ägare. (hur man nu kan göra ett sånt dåligt beslut). Som hundstallsambassadör så är man med att rädda hundar i nöd. Framför allt att i form av att ge info. och eller ge bidrag till Hundstallet, tänk det vore bra om fler orkade engagera sig och då i dessa hundar, kanske det är du som läser just detta.
Det är en viktig insats man gör för hundarna. 
 
Apropå insats nu har jag gjort en intresseanmälan till krisstödjare hos Röda korset, har tänkt på det länge, men av olika skäl så har det inte blivit av, det har kommit lite annat emellan :) men nu passar det bra så vi får se om jag blir aktuell. Något liknande har vi genom jobbet, men det är få platser och säkert många som söker plus att man ska ha sin chef med sig på detta, både när det gäller uppdrag och olika träningar på arbetstid, och det var/är kanske att begära för mycket :).
Ps vad är en krisstödjare? Googla vetja men kolla källan.
 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R