Du är välkommen till min blogg

Texter
 363534 + 267 331 = 630 865 så behöver du inte räkna :)
 

Dagbokstrenden är mycket aktuell som bokform, likaså berättelser i autofiktion, så vem vet det kanske blir något utpräglat skrivet av mig i bokform. Fast jag testar först här.

Nu ska du inte tro och ha förutfattade meningar om att det är bara tjejer som skriver dagböcker, nä nä och åter nej! Både Strindberg skrev när det var lite kris i hans liv och även Kafka skrev i dagboksform mellan varven men skulle man läsa honom då blir man för rörig i huvudet, så det får vara (har läst honom i gymnasiet) och jag fick inte ut någonting av hans text Nada, det finns säkert fler manliga författare som skriver i dagboksform. Jag tror inte det handlar om kön utan det står för de skrivande människorna.

Så nu är det aktuellt för min del, en del av mina dagboksanteckningar när jag var ung vuxen för typ c:a 30 år sen, jag skriver fortfarande i den formen, så det blir nog mer av den varan, mer i nutid.

Jag ger bara ett axplock av anteckningarna och datum som inte är i datumföljd, inga år. Nu visar jag det positiva i relationen då jag var kär i mannen som var upptagen som gift. Mest fokus där, och vi gjorde mer än att två blir en, vi jobbade ihop en period, vi var på fester, vi var på nattclubbar och vi var hemma hos honom men för det mesta hos mig och lite andra ställen inte att förglömma men också lite annat. Namn utbytta.

Baksidan av relationen som bestod för mig var känslor av smärta, sorg,  svek och skam.

Vet inte hur många som skulle prata med mig angående att ha en relation med en gift man. Jag blev väldigt ensam i känslan. Speciellt en väninna som skulle vara min nära vän blev väldigt provocerad och skulle mer läxa upp mig, hon var rätt förbannad på mig hur jag kunde ha en relation med en upptagen man, tänkte jag inte alls på den bedragna? Egentligen så skulle hon ha vänt sig till den som var den otrogna.

Fast å andra sidan så hade hon alltid problem med männen som jag var tillsammans med—ingen dög—alla var fel val av mig.

Jag i min tur har aldrig sagt vad jag tyckte om hennes män som hon varit tillsammans med, jag gjorde det av respekt för hennes val. Nu kan jag göra det. Och jag har alltid undrat över var hon fick tag i dessa otroligt fula och hiskligt oattraktiva män, hade hon grävt upp dem någonstans?. Halta och lytta också, nä nu överdrev jag lite, jo förresten en av dem var halt, nåt var det väl som charmade henne. Hur hon kunde ha sex med dem är en gåta för mig.

 

Sveket ja hans svek till mig och den andra. Mitt eget svek, jag tappade bort mig själv- mina värderingar som jag gick emot i relationen. Sveket av honom att försvinna utan att säga att det var slut. Sunkigt.

Vet inte vad han anser, om han över huvudtaget reflekterar? Han kom ju inte ihåg vår relation?? Mig kom han ihåg det kanske är enklast så att hantera, kanske han har blivit skenhelig lever i sin bubbla.

Alla känslor och dess mörker som omgavs tryckte jag ner i så många år och började leva i ett väldigt högt tempo efter han försvunnit ur mitt liv, jag sprang ifrån mina känslor, kunde inte hantera känslorna utan tryckte bara ner dem djupt i min själ, mitt livstempo blev desto snabbare. T ills känslorna kom ikapp i somras, vet ju att de gör det, men det tog ju lite tid där.

Jag drog till bromsen när jag var lite över trettio år, då när den ena tvillingen tog livet av sig och det blev dödsfall i min familj. Då började jag äntligen lugna ner mig men bytte också totalt inriktning i mitt liv. Bilda familj fanns inte på kartan däremot gick han hem och gjorde några barn till  Syns skillnaden?

Skulle jag göra om det? Absolut inte! Du blir försatt mot din vilja i ett vänteläge otroligt irriterande, nu var jag en person som inte riktigt fann mig i det så jag gjorde mycket annat under den sk väntan, det blir en lånetid, alla gånger som han uteblev utan att ge förklaring till sånt som vi bestämt att göra. Alla samtal som inte kom fast de skulle ha gjort det. Nä fy fan hur kunde jag göra det mot mig själv, ha en relation på de villkoren. Fanns ju ingen tillit som är grunden i en relation, den var som bortblåst. Otryggheten att vi verkade många gånger vara fler, vad jag vet så var jag inte klonad. Alla tårar.

Visst massa härligt sex med honom, han var väldigt kärleksfull, generös med känslor och ömsint, men det vägde inte upp de andra faktorerna som skadade mer.

Vet att många män är som han gifta- äktenskapet är byggd på en lögn eller rättare sagt flera lögner och så ska de ligga runt med andra helst unga människor, en del åker till andra länder och spelar rika och samtidigt raggar, sen åker dem hem till de bedragna Åh jag älskar dig och vad säger den bedragna? Äktenskap som är byggt på svek och lögner tillit vad är det?.

 

20/1 Veronica här hos mig från lördag till söndag, det kändes jättefint och ha henne här, otroligt att jag blivit en kompis? Förebild? Till Veronica 10 år. Socialtjänsten är också inblandad för hennes mamma mår inte psykiskt bra, nästa helg kommer hon också men då fre-sö. Hon ska vara rätt många helger och ibland någon vardag hos mig minst i ett år framåt.

Har planerat resan till London med Ronja. Resan till Corfu med tjejerna Veronica och Andrea är på gång, fantastiskt kul om det skulle bli av. 1 vecka i juni men när det gäller tjejerna så är det föräldrar och socialtjänst som avgör.

9/6 Resan till Corfu med mig och tjejerna gick bra. Hoppas nu veckan blir lika bra som Veronicas lärare sa ”att resan var det bästa som hänt Veronica” kul!

Första dagen så badade vi och käkade mozaka, träffade min bästa vän Marianne som redan var där på Corfu.

19/6 Hemma i Svedala. Vi träffades vid 12, min fina, fick en blomma av honom plockad någonstans på vägen. Han tragla känslor, ville gifta sig med mig i USA, Nämen? Kunde inte förklara- underbart sex.

7/7 Ville ut och fira sin födelsedag med mig men jag tacka nej, jävla typiskt allting, sa att jag skulle tänka på honomför han skulle tänka på mig. Jaa det kan vi ju roa oss med. Han har ingen känsla alls vad jag tycker.

11/7 Vi pratade och jag sa att jag ville ses, så han tog en taxi – oj. Berätta att han älskar mig mer för var gång. Vi pratade om mycket. Sen hade vi sex. Varje gång vi ses kan vara flera gånger i veckan till någon gång i veckan till ingen alls. Vi älskar alltid, vet inte hur många ställen, vi varit på, men också massa gånger hemma hos mig.

8/8 Allt klart med min första lägenhet en 2,a Hurra Jippie underbart blir i okt-nov.

24/8Hade tjejerna och personal här på kräftbjudning. Min älskare kom förbi, var här i två timmar, han säjer det är kärlek, jag säger att det är fel, förresten hans polare sitter säkert och väntar utanför i bilen tills han kommer ut, för att de ska vidare ut i nöjesvärlden.

9/9 En vecka på Rhodos för att sola med en kompis.

1/10 Idag fick jag först prata med honom hade försökt att hålla ihop äktenskapet? Vi träffades han har sina starka speciella känslor för mig, ville inte ha slut, jag bestämma om vi skulle gifta oss han skilja sig eller flytta ihop, men hur är hans verklighet?

12/10 Frågade om jag älskade honom, jag sa jag var kär i honom, han blev glad, han rädd för att skiljas-jo jag märker det, funderade på att lämna henne i USA, han tänker på mig varje dag, hade sex.

1/12 Gav mig en låt från honom Don´t let me down efter en stund så kom han över till mig. Vi hade kul när vi sågs pratade om det mesta och skrattade. Jag tycker om att ha sex med honom. Han är så fin.

19/10-21/10 Hade Veronica hela helgen, vi åkte bland annat rullskridskor, riktigt roligt. Fick nyckel till min lägenhet.

2/1 Pratade sa att han kände sig mycket kär i mig, frågade om jag ville träffa honom Jaaaaa! Vi bestämde att ta ledigt imorgon, han skulle koma på morgonen, vi får väl se. Jag tror på det.

3/1 kom exakt kl 07 på morgonen, vi la oss och pratade sedan hade vi sex det obligatoriska höll jag på att säga. Efter 9-tiden så kom några jobbarkompisar för de behövde ett papper som jag hade hemma hos mig och min älskare fick gömma sig i garderoben, jag skratta så jag höll på att dö. Han prata känslor igen, undrade hur han skulle klara sig utan mig i USA – pyttsan. Vi älskar igen innan hans hemgång.

Forts. följer än är det inte riktigt klart.....

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R