Du är välkommen till min blogg

Fortsättning på dagboksanteckningar

 

 

13/7 Avresedag till Ibiza 3 veckor. Planet skulle gå 8.00 vi var där 6.30 (jag hatar tidiga mornar) det gick kl 14.00 vad jobbigt- tog bara 3 timmar. Kom till hotellet vid 19.30 en hel dag för att komma till Ibiza 3 timmar bort.

 

23/7 Solade under dagen, vi ska ner till baren ikväll, de har också disco där på hotellet. Den skitsöta killen var där, han tände min cigg, så började vi prata om allting, jättetrevlig, tror vi dansa bara två danser, resten av tiden snacka vi. Vi gick till stranden, vi var där till 5.30 på morgonen.

 

24/7 Var död när jag vakna efter 2,5 timme igen, vi gick ner och sola, sedan kom killarna och den söta med de gula ögonen, världens finaste ögon som skiftar i brungrönt med gult i eller är det guld? De la sig bredvid oss, på stranden till 19.

Åh jag är semesterkär. Skulle ses på discot på kvällen. Vi gick senare en strandpromenad, gav mig en puss och sa jag var verkligen vacker, sen satt vi och snacka, frågade om jag ville följa med på en motorcykeltur.

25/7 Vi solade, han kom ner vid 12 tiden sa han hade hyrt, skulle hämta mig senare, vilken läcker kille det är. I alla fall så hängde jag med (ok med min kompis, hon skulle umgås med de andra från Svedala Otroligt mysigt och åka iväg, vi var ute hela dagen. Först åkte vi till en vik med turkosfärg på vattnet, helt sanslös färg, vi badade och var väldigt mycket i vattnet, det var bara han och jag där i flera timmar, sedan åkte vi vidare till Ibiza stad. Vi var på hotellet vid 20.

En helt magisk dag tillsammans med en magisk kille.

8/8 Tänkt ringa mig från USA flera gånger, tog 2 timmar att skriva kortet (stackaren)Hade längtat efter mig o saknat mig, tänkt mycket på mig där borta. Blev glad över mitt vykort från Ibiza.

5/9 Vi hade kul på jobbet. Vi gick ut och åt, han verka nykär i mig. Vi var på nattclub, dansa, prata han kommer inte att skilja sig, tycker jag ska förstå honom? Han följde med hem till mig. Vi gjorde så att två blev en. Somnade han gick vid 7 Fick plockade blommor av honom.

17/11 Hade små tjejerna hos mig, dom kommer i olika kombinationer till mig antingen alla tre eller två eller själva. Vi åkte rullskridskor (igen) jag är snart en hejare på det.

28/11 Ringde till jobbet, kom över hem till mig  på kvällen. Det är låst mellan oss, vi kommer inte längre efter det som hände -  hans idiotiska beteende och andra kvinnor, sa att det går inte att jämföra mig med någon tjej

?????. Jag sa att vi skulle inte träffas mer, att det var slut mellan oss. Var det en spelad reaktion av honom?

Han säger jag ber dig kan vi inte fortsätta.

Du har sårat mig för mycket, jag är rädd att det ska hända igen.

Det är inte medvetet säger han. Han  lämnade sina saker kvar. Påstod att han tycker mycket om mig, har sina starka känslor för mig – jojo

Jag finns alltid i hans tankar.

 

12/12 Vi fira Lucia på jobbet, på em ringer han och frågar om vi ska träffas, jag mitt ägg säger ja. Vi är ganska så trötta bägge två. Två till 1, sover hos mig till 7. Vill bjuda mig på middag blir min present till dig. Vi bestämmer på fredag, sa jag ringer.

Småtjejerna kom in och sjöng för mig (fast fel dag). Dom har ett varmt hjärta. Fick en ros av dem.

 

19/12 Bytte julklappar på jobbet idag. Han ringde ett 5 minuters samtal, han är nog inte frisk i huvudet, hans beteende har visat mig i alla fall att nästa gång vill jag inte höra hans röst mer desto mindre se honom. Det är nog det bästa för mig. Fast det har varit svårt att acceptera att jag inte betyder allt för honom – inte ens en middag som present.

 

18/1-20/1 Hade sällskap av bästa 3 tjejer hos mig. Det är kul att ha dom här. Dom gjorde iordning maten ( jag är impad av 3 elvaåringar) medan jag duschade. Vi käka och tog det lugnt tittade på tv och pratade förstås.

 

22/2 Det var härligt att träffas, ringde och bjöd till fest, sa när vi satt vid bordet att han älskade mig, sa det under dansen, sa det när vi skildes. Följde mig till T-banan, vi diskuterade hela tiden, till slut så tog han och bar mig för att jag skulle sluta snacka, sedan så satte han mig på en bänk och jag gapskrattade. Min kompis var kvar, han sa till henne att han älska mig men vi passar inte ihop? Hur vet han det?, det tar ju priset i hela röran.

 

8/4 Idag ringde han till jobbet, jag sa att han ska inte ringa mer, han lät ledsen sen slutade vi samtalet. Efter en stund ringer han igen, vi pratade i 2 timmar, han vill ha en förklaring jag kunde inte sluta så här i telefon efter så lång tid. Jag hade tagit en bit av hans hjärta, ja du med av mitt hjärta tänkte jag, fast egentligen en massa dösnack eftersom han fortfarande är gift, enligt honom så har han sitt känsloengagemang till mig.

 

29/4 Stod redan där när jag kom hem, hade cyklat dit, tyckte att vi skulle fira vår födelsedag på fredag, sa jag blev bara vackrare och vackrare för var dag, kan inte vara utan mig. Fint när vi älskade, duschade tillsammans, kysste min hand när han skulle gå, sa lovar att ringa när jag ska – hur länge gäller det? Undrade hur länge jag skulle stå ut med honom, eller tills jag hitta en kille jag ville gifta mig med, där är det svart på vitt svaret av honom.

 

6/7 Ville fira sin födelsedag (som är om 2 dagar) med mig. Ville vara hemma med mig. Två blir en, han ger inga vettiga svar på någonting. Säger att vi är nog gifta med varann vid 40. Vilken klyscha, vilket ljug, vilken lögn, skittrött på hans fabulerande, på hans oärlighet och falskhet.

 

 

Kontakt
 277
 
 
Texter
 368439 + 270738

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R