Du är välkommen till min blogg

 

 

 

 

Så var det dax……

 

Här är jag igen 🙂 En sommar som redan har försvunnit, med nya erfarenheter som jag helst velat vara utan, men livet ger och livet tar, så i röran av känslor och tankar så har jag försökt att ta hand om min själ och det har inte varit lätt må jag säga. Samtidigt hörs det som ett mantra i mig från henne som sa till mig för länge sedan att ”jag skulle ta hand om min själ” och även ”ta hand om hela dig”.

 

Med två olika operationer en i juni och en i juli så har min största del av ledighet varit att återhämta mig och vårda min själ 🙂. Den senaste operationen som jag gjorde i juli, där var det så coolt att kunna konstatera att hela operations teamet bestod av kvinnor likaså all omvårdnadspersonal var också kvinnor. Imponerande och det glädjer mig att kvinnor visar sin styrka och skicklighet, jag blir mellan varven rätt trött på alla män som så många gånger tar så mycket utrymme i många sammanhang, eller rättare sagt finns det områden där inte män har nästlat sig in i? De är överallt allt detta överskott av män, dessutom så tror de att de vet bäst? Eller så är det män som förstör i det oändliga de har liksom inte fattat grejen, för att inte tala om de som sprider massa kvinnohat och/eller en taskig undermålig kvinnosyn. Dessa män är som typ hedenhös män, och dessutom tjänar mer i lön än kvinnorna.

Hur!! Nu det kan vara möjligt. Nu ska jag börja med egen kompetensutveckling 🙂 som är på högskolenivå, som kompletterar mer av mitt arbete inom psykisk ohälsa. Dom senaste 3 åren tror jag att det är, har jag saknat det. Skäl har varit att jag är högpresterande, jag har hög kompetens är mycket duktig och har mycket erfarenhet och lite annat till och med mitt utseende har varit i omdömena från olika bossar. Jag  blev lite lätt förskräckt faktiskt när jag räknade ihop min högskolestudier och universitetsstudier då är jag uppe i 6 år, vaa hur gick det till sen har jag också uska och msk utbildning plus lite annat där också, men har jag gjort karriär nää, har jag en hög lön, nää det är ju illa ställt, höll på att säga lönar det sig att plugga nää – joo det gör det men man ska planera det mer än vad jag gjort, det är lite spretigt hit och dit.

Hög lön nää man får vara gla` för det lilla, eller hur. Lön vad är det för kvinnor?!, klarar man sig inte på kärlek och luft eller?.

Apropå kärlek den gifta mannen som jag tidigare har skrivit om, och mer kommer jag att skriva om otrohet och livslögner, du får stå ut att läsa om det, för jag behöver ventilera meeeerrraaaa….. J Honom skulle jag träffa var tanken nu i somras, och då för min del få ställa de där frågorna som skaver i själen och även för att det skulle vara en kul grej att ses efter så många år, men det var ju bara jag som kände så. Han verkade inte riktig förstå hur kul det skulle vara med det hela att ses,  fast han höll god min i kontakten. Han är ju van så att säga att inte vara sanningsenlig. Så han skulle ringa om några veckor så att vi kunde bestämma när vi skulle ses. Tro mig veckorna gick utan att han ringde, och jag började tröttna på hans märkliga tidsuppfattning. För min del så blev det ett sms om att vi lägger ner att ses, så han behövde inte ringa mig mer. OCH det verkade han bli nöjd över, INTE en stavelse som var skickad tillbaka i svar, hur är man funtad?? Jag valde fel person i äktenskapet skulle ha pratat med den andra typ vet du vem du är gift med….. när han tittar in i ögonen och med ett fint leende har talat om kärlek till den som han har bedragit i många år.

Undra hur många år? Med mig var det flera år helt bortkastade år tyvärr. Han stal många år av mitt liv genom svek. Svek för 30 år sen och svek när vi pratade med varann efter 30 år och han bara inte kom ihåg att vi, just vi hade haft en fast relation. För att inte tala om de som kom efter mig, för naturligtvis var det så, jag kan inte tänka mig att all otrohet upphörde.

En liten pojke fortfarande, trodde han hade utvecklats och blivit en mogen man.

Kan bara sägas med andra ord, jag har haft en underbar sommar, kunde inte vara bättre, operationer, människor som sviker och allt annat däremellan. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R