Du är välkommen till min blogg

 

Snäppet värre var min andra bror när han satte igång satte jag alltid min pirog i halsen. Inte undra på att jag tröstat. Att höra och låtsas förstå var egentligen enastående av mig men ibland blev allting för mycket och jag hostade och frustande upp min pirog med riktning på min bror. 

Det var enda sättet att få stopp på hans bisarra tankegångar om att han var Guds gåva till kvinnorna och stod i ett speciellt förhållande till stjärnorna på himlen, och genom det så var han styrd av en yttre kraft till kvinnor. En kraft de inte kunde motstå.

Ett grandiost storhetsvansinne eller rätt och slätt vanföreställningar, fast det gick inte och nå honom verbalt och prata om att han behövde medicinsk behandling när han var inne i dessa vanföreställningar.

 

Det var mer effektivt att spotta fram pirog en på honom. Han kom alltid ur sina konstiga idéer om kvinnor och att han var en gåva till dem.

Pyttsan, vet inte om han lät värre när han var mer normal, då var det mycket om att kvinnan skulle föda barn helst ett helt gäng av dem, laga mat städa kunde någon från deras land göra, utbildning för flickor och kvinnor var inte aktuellt ansåg han. Då kunde de bli för smarta och börja ta hand om sin själ och bygga upp en stark självkänsla med ett självförtroende som kunde förflytta berg. Istället för att skaka röven och brösten som många gjorde och han tilltalades av det, så ville han ha det och så skulle det fortsätta det skulle han se till.

 

Min bror är en front tänkte jag medans jag tuggade på en ny pirog. En utdöd sort, vore önskvärt att hoppas på.

Fastfrusen i ett patriarkat tänkande. Hur hade han hamnat där? med sin bakåtsträvande kvinnosyn. Starka åsikter om kvinnan samtidigt så bestod han själv av oskarpa konturer som person. Ingen person som någon lägger märke till. Alltid gråklädd, grå i ansiktet, magerlagd till en medellängd. Faktiskt när han tänkte efter om sin bror så de enda färgklickarna han hade var det mörka håret och hans pepparkornsögon. Det var allt, sorgligt - pirog en han åt på hade blivit till sin andra.

Den här skulle ätas upp och inte spottas ut på en bror som var helt Lost i verkligheten, mellan varven.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R