Du är välkommen till min blogg

 

Oj så många klick. Det blev ett uppsving av klick när jag började med mina fiktiva figurer, självklart ska de utvecklas mer och bli ytterligare några till. Sägs ju att idealet är mellan 7-10 karaktärer. Sen ska de ha namn, handling/innehåll och dialoger ska tillkomma och vips så blir det ett manus till en bok :) eller vara ett exklusivt innehåll som kan erbjudas om man är betald prenumerant? och vissa av mina texter som exempelvis här är gratis eller varför inte skriva på engelska? Walt Disneys kontor i Stockholm hörde av sig till filmbolaget när jag skrivit om Maleficent, min text hade gjort intryck!!

 

Coolt eller skriva på spanska ibland, fortfarande många funderingar, men åtgärder kan komma snabbt :) måste ju testa.

Hoppas att mina karaktärer gör ett positivt intryck på dig.

Idén triggades fram när det visade sig att en tidigare älskad älskare inte ville ses för ett tillfälle i livet, så började mina karaktärer växa fram, ett sätt att bearbeta som jag gillar att göra, har mycket berättelser i mig, från vår tid när vi var tillsammans, som behövs sättas i text. 

Om jag var hans kärlek, det vette fan, han hade/har egenheten att försvinna utan att säga något. U ndra om han är stolt över det? på ett konstigt mansbebis vis? En kvinna skulle aldrig göra på ett sånt tarvligt sätt, eller?

Fick inbjudan till boksläpp och mingel gällande en författares grundbok. Kul!

Har som jag nämnt tidigare varit 🐕 hundbloggare , apropå hundar åt ett svenskt/finskt företag/plattform Morrr.com som senare köptes av den finska sidan och då var det kört. Däremot så måste jag lägga in (inte idag) en av mina morrr texter om min underbara hund.Izza, den texten blev väldigt omtyckt fick hundratals likes på morrrs FB sida och delades många gånger, och snart kommer fler karaktärer. Avslutar med.     *hundbok ska de vara

Sorg är alltid ett  

kvitto på kärleken

när den blivit en förlust.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R