Du är välkommen till min blogg

 

Mycket upprörande att se alla våldsamma upplopp i påskhelgen. Som samhällsmedborgare är jag stolt över att vi har en yttrandefrihet som är grundlagsskyddad i ett demokrati land som Sverige.

Tack till polisen som vill skydda yttrandefriheten, men misslyckades att skydda medborgarna och samhället i flera dagar i sträck, (to-sö).

Först igår (söndag/påskdagen) hände det som redan skulle skett 1,a dagen. Polisen kom ur sin handlinsförlamning och backade inte längre.

Eloge till er, och bort nu med naivitet.

 

Översätt koranboken till europeiska språk inklusive svenska, så får vi göra oss en uppfattning om vad det är som är så svårt med att bränna en koranbok.

I Sverige har vilken tomte som helst rätten   att både demonstrera tillsammans med yttrandefrihet att bränna vilken bok som helst. Acceptera det!.

 

Nu när unga, unga vuxna, och vuxna män med invandrarbakgrund som står för största procenten av helgens upplopp, så är det väl dags för återinvandring till era länder där inte yttrandefrihet gäller.

Nu när vår yttrandefrihet blir en provokation inklusive polisen, mycket var ju riktat mot polisen som inte var förberedd till 100 procent de första dagarna av helgen.

 

För jag är skittrött på dessa män som inte vill att yttrandefrihet ska gälla, yttrandefrihet  gäller för alla i Sverige.

Förresten åter igen Var! Är! Ni föräldrar? för inte är det väl ni som har präglat era söner till detta?

Dessutom börjar det bli rejält tröttsamt att höra, läsa, att de känner ett utanförskap bla, bla, bla. Det finns hur många som helst i Sverige med invandrarbakgrund, som har arbete, utbildning, boende, kan svenska som språk och är integrerade i samhället, jag själv har 50 procent utländskt påbrå.

 

Ställ krav och motivation till dem som inte vill något och har en taskig utbildning och inte har det svenska språket. 

Men kasta sten och skada det kan de, år 2022 en påskhelg i Sverige där yttrandefrihet gäller, de har totalt missuppfattat allting alla dessa tomtar bestående av män, okej då några kvinnor fanns med också.

 

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R