Du är välkommen till min blogg

 

 

Jag insåg att alla mina piroger var inte nyttiga för mig, de gjorde att jag tillhörde de feta männen, dessutom liten till växten gjorde att jag såg ibland ut som en riktigt rultig person, som min bror älskade att påpeka, hans förslag att jag skulle höja skoklacken eller börja med platåskor var mer råd för att skämta.

Jag behövde komma ifrån mina piroger ett tag.

Omväxling förnöjer jag var den första att stämma in i det.

En pisco skulle inte vara så dumt, fast dricker du för många kan du få slagsida och rulla i backen med din rultighet var min bror snabb att säga. 

Så vid närmare eftertanke så var det inget bra sätt att dämpa känslorna inför situationen som var.

Jag ville åka därifrån, orkade inte riktigt med allt. Enligt andra och bröder så var jag en skör man. Det lät fint, fast att uppfylla skörheten tog sin lilla tid.

Du blandar ihop med skir säger min vackra bror. Att vara skör var inget som mina bröder ansåg var något som var högt på agendan. De kallade mig en svag själ, fast skir. De ansåg att det var svaghet hos en man.

Ja den diskussionen får jag ta vid ett senare tillfälle. Nu ville jag se, de som stod på stolen och kursledaren var han också på stolen? frågade jag.

 -Ursäkta hörde jag bakom mig, när jag vände mig om så stod terapeuten framför mig. Han hade fått byta skor, kanske slängt dem, vem vill gå i skor som luktar gammal spya, även om dom är avduschade.

Min bror var som bortblåst, så jag hade inget stöd från honom, så är han, tänkte jag, som ett vindflöje. Hade inget tänk om att hålla ihop.

Min rundnätta kropp kändes av i de alltför trånga jeans jag hade på mig.

Valkarna pöste över fast jag försökte att hålla in magen, men det tog på min andning och rätt som det var så hade jag börjat att hyperventilera.

När terapeuten stod framför mig så var min besvikelse total, att jag började andas normalt igen, så han var inte på stolen med de andra kursdeltagarena.

 -Ja ursäkta mig, men var är den blivande kursdeltagaren? han som har ett trauma av sin födelse.

 -Ja han ja, han sprang till skogs.

Terapeuten tittade misstänksamt på mig, samtidigt som han upprepade Vad jag sagt.

 -Till skogs?

 -Jaa inte orkade jag ge någon förklaring dessutom kände jag att min rundnätta kropp hade svällt upp runt magen så byxorna höll på att gå sönder, så ge långa utläggningar om min kusin Nej det har jag ingen större lust med.

 -Du vet, svensk skogsmulle

 -Pratar du om skogsmulle när jag frågar om vår kursdeltagare? och bara så du vet, skogsmulle är för små barn, fnös han när han vände på klacken och gick därifrån.

 -Se till att han kommer fram till eftermiddagen, han ska vara med i kramargruppen ropade han till mig, medans han försvann in på sitt kontor.

 

Jag läste alla hans titlar som fanns på färgglada diplom, upptejpade på dörren till kontoret.

Licensierad KBT-terapeut, Auktoriserad Beteendevetare, Ursprunglig schaman, Utför traditionell handpåläggning, vid ångest kristallhealing mot depression, Livscoach med egen erfarenhet av det mesta i livet.

 

Var han sann och seriös? hann jag tänka när min vackra bror plötsligt smugit upp bredvid mig.

 -Äh han är en lekmannaterapeut var hans kommentar, ett sätt att få tag på kvinnor och utnyttja dem för egen vinnings skull och tjäna pengar samtidigt.

Jag bara gapa precis som jag förväntade mig att en pirog skulle komma i min mun. Min bror, vacker som en dag och just då i detta ögonblick så insiktsfull och klok.....

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R