Du är välkommen till min blogg

 

Vilket mish mash, hur den här regeringen sköter landets politik.

Att en politisk vilde fd vänsterpartist ska kunna avgöra svensk politik En kurd som verkar i egenintresse, inte för landets bästa. Här blandas utrikes politik med inrikespolitik och taskiga föråldrade lagar.

Politiska vildar ska inte förekomma i svensk riksdag. Hon har blivit petad från V men sitter kvar i riksdagen som en vilde och dessutom får en sådan makt som enskild person.

Det måste ju ändras, om ändå politikerna kunde sluta leka inkl statsministern, den enda vuxna i den här sörjan är väl KD ledaren med sitt erbjudande till S, men det togs inte emot utan Justitieministern sitter kvar pga av vilden som hela tiden surrar om sina egenintressen kurdisk organisation i Syrien, är det inte svenska intressen som hon ska stå för? hon sitter ju i en svensk riksdag.

Dessutom med den nuvarande regeringen så blir SV/F NATO ansökan försvårad ytterligare, om den överhuvudtaget kommer bli accepterad med tanke på Turkiet och vildens agerande med regeringens hanterande av situationen.

Läget skulle kunna vara bättre, men det valdes bort.

Hur kan en Justitieminister som suttit i 8 år och haft ett så sunkigt hanterande av kriminalpolitiken/inrikespolitik få sitta kvar?, det mesta fungerar illa inom det området.

Poliser som inte räcker till kompetensmässigt, allvarliga brister inom utredningsverksamheten, utredningar som kollapsar gällande mord i gängmiljö, eller förresten det gäller väl det mesta av olika brott allt läggs ner.

Sedan har vi enfalden som kriminalvården påtalar att fängelseplatser räcker inte till. OCH då får de som är dömda springa fritt runt i samhället och göra nya brott är det ett rättssamhälle???, istället för att arbeta aktivt och se till att ex hyra platser i andra länder som Danmark gör, till det har byggts klart med platser.

Det är ett väldigt daltande med förövare och nu blev det också så med J-M hur många mördare springer lösa här i Sverige? pga alla utredningar som läggs ner av polisen, för dom duger inte till tillräckligt. Sorgligt!.

Är det något att vara stolt över som J-M? eller bryr han sig inte, för något effektivt arbetssätt verkar rätt långt ifrån verkligheten.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R