Du är välkommen till min blogg

 

Över att det är mindre än 100 000 till 1 miljon klick, för mig och mina texter.

Häpnadsväckande och jag måste inse att det kan inte bara vara 7 stycken utan drar jag till i överkant så måste det ju bli iallafall 10 stycken :)

Mitt hjärta till er som är klickare..

 

Utöver det så finns det så mycket i vårt samhälle som jag häpnar över och ibland förundras med ord som hur kan det vara så??? Idiotiskt?

Vårt samhälle visar mer och mer av den varan som brister och Okompetens men också konstiga, gammeldags skrivna lagar som jag ibland undrar över om personen/erna var onyktra när lagar, bestämmelser gjorts, som exempelvis LSS lagen är du fyllda 65 och får sjukdomen ex ALS som är en mycket svår sjukdom som kräver personlig assistans, då har du inte rätt att ansöka om det varken från Försäkringskassa eller från sin kommun. Jag häpnar över detta människo ovärdiga synsätt.

 

Jag förundras över hur Sveriges Radio  titt som tätt gör bort sig. Sveriges Radio  är ett skyddsobjekt en del av Totalförsvaret där IT tekniker (utländska) inte säkerhetsprövas av SR och de hade tillgång till både nätverk och lokaler.

En annan reporter som var tidigare på Ekot hade en relation med en person som Säpo ansåg vara ett säkerhetshot. Jag blir stum av häpnad.

Eller att arbetskraftsinvandringen består av övervägande lågutbildade istället för högutbildade inom bristyrken.

En lågutbildad migration har svårt med arbete, och hamnar i bidragsträsket, fast å andra sidan ynglar de av sig i tillräcklig mängd så får de bidragsinkomster som ibland  skiljer runt en tusenlapp för dem och en del yrkesgrupper, jag häpnar och anser det snurrigt.

Samma med pensionerna i Sverige de som inte har arbetat får ungefär lika mycket som en som arbetat 30-40år. Jag förundras med osmaklighet,

Eller varför har Sveriges politiker myndigheter m fler de har O koll på vilka som befinner sig i landet. Jag förundras över den stora knasigheten.

 

Hur kommer det sig att Sverige har flest skjutningar  i Europa och hög % med dödlig utgång, flera bombdåd inte att förglömma, dessutom hög % av ärenden som polisen inte kan klara upp jag förundras med illamående

Hur kan kriminaliteten "äta" sig in i det offentliga?

Hur kan religiösa attribut och bön gå före på svenska arbetsplatser inom den offentliga sjukvården? bön under arbetstid bära slöja, hur kan det komma sig?

I ett sk kristet land som Sverige dessutom ett land som tillhör Västvärlden med moderna (ibland) värderingar, säger som tidigare finns det en finns det fler, arbetsplatser inom det offentliga.

Vi som inte är religiösa på svenska arbetsplatser vad ska vi göra medans de ber? ha sex?

Vet att Sverige har religionsfrihet men i det offentliga rummet... Min förundran blir stor.

 

Hur kan mängd rabatt ges till fler brott? Där måste de som bär ansvar varit dyngrak vettet gick totalt ut.

Hur kan det vara så lätt att pumpa ut miljoner i skattepengar ur olika verksamheter i Sverige, min förundran präglas till ett konstaterande att Sverige håller på att förfalla med politiker som är mätta, och inte gör så mycket konkret.

Mycket ord men lite åtgärder.

Jag stannar här med min lista över förundran, med en anti touch, blir säkert fler innan valet.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R