Du är välkommen till min blogg

 

 

Ett Sverige med så många och svåra problem. En dålig hantering av bostadspolitik invandringspolitik/integration kriminalpolitik inrikespolitik ja all slags politik som de nuvarande partier har bidragit till de senaste 8 åren och inte att förglömma de som var innan också. Hur ska de som är nu om de blir kvar återskapa bygga upp ett stabilt samhälle igen? när så mycket är bakvänt tänkande och som inte fungerar.

Ta kriminalpolitiken ett riktigt fiasko med magplask i massor, och som varit i så många år, det är nu när det  ska bli val som det  har blivit lite acceleration av den sittande regeringen. Sverige har flest skjutningar i EU  som den här regeringen inte kan stoppa, några problemlösare är de inte, utan mer av svensk mesighet. Det är bara det att vi som är medborgarna i landet s k vanligt folk om vi är på fel plats fel tid så kan vi hamna i skottgluggen som andra gjort och som hände nyligen i en skjutning i Malmö och vi får ta konsekvenserna, 

Hur kommer den personen må psykiskt efter en sån händelse?.Ja personen kan ju trösta sig med att han var bara ett barn som sköt, så då får man ha lite överseende, fast att mördaren (han sköt en annan som dog) är ett barn har förstört personens framtid över flera år framåt, det gör inte så mycket, för han var ju ett barn och då finns inga konsekvenser i nivå med handlandet i Sverige.

Sis och HVB institutioner är ett skämt tyvärr.

Mördare som agerar som barnsoldater ska gå fria och mörda till höger och vänster lejda av vuxna.

 I ett samhälle som ska vara en demokrati där bland annat fred och frihet ska råda. Men så är det ju inte när det gäller fred i vårt samhälle.

Jag undrar vad har ni gjort egentligen för att vi ska ha ett sådant samhälle som är nu??

Med era höga löner så gör ni inte rätt för dessa pengar med tanke på hur det är med vårt land.

Något är fundamentalt fel i detta land.

Vad har hänt med polisen, 4 av 5 skjutningar blir INTE uppklarade. Det är bedrövligt och skandalöst, och domstolarna hur är det egentligen där..

Åtgärda det som behövs göras för att få stopp på skjutningar sprängningar m m, gör rätt för er lön!!  Ni politiker som övervägande lever i en annan verklighet.

Det mesta av de stora frågorna som välfärden kriminalpolitik vården skolan är så eftersatt så snart skäms jag för att vara svensk.

Det hörs  inga konkreta åtgärder vad som ska göras bara massa käbbel och trams om jag pratar inte med det partiet eller det partiet får inte sitta i regering. Är det barnungar som är politiker?

Självklart anser jag att det behövs byte av politiker de som varit har arbetat för långsamt med tanke på de svåra problem Sverige har och de har inte tagit tillräckligt med ansvar.

Frågor som parallella samhällen allt överflöd av droger våldet mot kvinnor  förstärka tullen all kriminalitet de utsatta områdena har blivit fler inte mindre invandring utan integration bidrag i överflöd för vissa det pratas inte nämnvärt om det.

Också med dessa tramsiga rödlinjer som dras är det att utöva demokrati för de som röstat på de partier i demokratiska val det utövas mer skendemokrati än demokrati.

Det verkar som politikerna glömmer att de är valda av folket och det innebär att alla partier ska respekteras på lika villkor som det inte görs nu, utan det tramsas med röda linjer hit och dit, eller vi pratar inte med dem.

Obegripligt, dessutom så har ytterligare två partier trist bakomhistoria, så egentligen är de 3 partier med smutsig byk., men 2 har blivit rumsrena inte det tredje märkligt.

Rösta nu rätt :)

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R