Du är välkommen till min blogg

 

 

Har de valda politikerna som vann börjat och tramsa med att det näst största partiet i Sverige inte ska sitta i regering, men SUCK! De har blivit framröstad av svenska folket i demokratiska fria val. Vad är de rädda för?

Titta på vänsterblocket som tillät Sverige bli ett förfall - Totalt krackelerat när det gäller det kriminella, bidrag hit och dit, rättsväsendet migration utan krav och integrering, lära sig ordentlig svenska istället för den brutna svenskan som förekommer hos många.

Förresten nu med alla larviga röda linjer, använd dem till partiet Nyans de verkar föga inspirerande speciellt när det gäller yttrandefrihet i Sverige de vill ju förbjuda bland annat koranbränning och karikatyrer av deras profet,.

Då är vi där igen med att islam religionen ska gå före lag och yttrandefrihet i Sverige, Odemokratiska tendenser och kan det. vara så att man har en ovilja mot att integreras i det svenska samhället?

 

En annan sak - hur kommer det sig att i Iran så protesterar/demonstrerar de iranska kvinnorna och slänger sina slöjor/huvudduk för att de anser att det är ett förtryck och att dessa medeltida män ska bestämma över hur de ska klä sig inklusive slöjan.

Ett av skälen sägs vara att slöjan skiftar fokus från kvinnans utseende och kropp till kvinnans egenskaper???

Konstigt är alla de muslimska män som inte är beslöjade, är de så fula så de behöver inte beslöjas? skulle vara tvärtom eller?

Ja du hör ju (läser) och till det mest märkliga - här kämpar  massa modiga iranska kvinnor och slänger slöjan de vill inte bli förtryckta längre mot att i Sverige blir det ett krav att bära slöja på svenska arbetsplatser hur skumt som helst.

Slöjor som ska bäras i det offentliga rummet såsom en arbetsplatser, ex. skola vård, somatisk och psykiatri kanske också inom polisen? där det egentligen ska vara ett neutralt förhållningssätt hos personalen.

Hur kan det komma sig?

Återigen flatheten och ska vi som är ex. kristna bära stora kors och de som inte är troende ska vi bära keps? är det så att man som muslim inte vill integrera  sig på de svenska arbetsplatserna det blir ett vi och dom som inte skulle behövas.

Med de religiösa attributen vill man visa att man tillhör en religion, en antydan till att de är annorlunda och då är vi i Sverige där det inte behövs bära slöja på svenska arbetsplatser mycket mycket märkligt, säkert åter igen andra faktorer som gör att muslimska kvinnor har sina slöjor på arbetsplatsen, men i Iran kämpar kvinnorna emot förtrycket att behöva bära slöja och täcka sin kropp.

En stor eloge till alla dessa kvinnor som kämpar.

Människan får vara hur religiös som helst privat men på en svensk arbetsplats hör inte religiösa tecken hemma, för indirekt så packas man på andras religion där det bör vara neutralt.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R