Du är välkommen till min blogg

 

 

5 dödsskjutningar på 13 dagar i Södertälje, människor har slutat gå ut efter mörkrets inbrott, som ett utegångsföbud fast vi lever i fredstid i ett svenskt samhälle.

Krig i fredstid i Sverige. Var är kompetensen? För att stoppa dessa vansinniga inhemska krig som bedrivs förmodligen av personlighetsstörda ungdomar unga vuxna och vuxna. inte hos polisen i alla fall, de håller till på Instagram och Tiktok där tycker dom själva att dom gör rejäl nytta men många även jag tappar/tappat förtroendet för polisen, dom verkar knappt kunna uträtta något - tyvärr.

Var är det stora felet det som skaver hos polisen? polisledningen? förmodligen hos yrkesutövarna de som ska utöva lag och ordning.

 

Inte ett skit kan de upprätta lag och ordning.

Mycket snack och som det verkar lite verkstad från polisledningen, allt snack om att HELA samhället måste vara med och där har det redan börjat att svänga till att inte riktigt ta ansvar som det polisen egentligen ska uträtta och alla dessa föräldrar förstås. Polisen är upptagen med det sååååå viktiga som heter sociala medier, är det lättare så?.

 

Det handlar om här och nu att polisen får stopp! på skjutningar, sprängningar inte behöva höra/läsa att ingen är häktad åtalad. Ett Nada ett ingenting.

Vad skattar jag för? Polisen som fått hur mycket pengar  i anslag så de skulle kunna göra rent hus. Istället ser jag polisen hänga i sin yrkesroll på Tiktok mflera på sociala medier.

 

Åh det svåra med att meddela ett dödsbesked MEN!! Det finns flera yrkesgrupper som hanterar liv och död inte tramsas det på Tiktok. Varför polisen? Ut och jaga mördarna istället som bedriver ett internt krig i fredstid i Sverige och dessutom kan göra det hur som helst utan några direkta konsekvenser.

När det gäller det förebyggande arbetet då ska samhällets instanser vara med och och arbeta förebyggande, med all kompetens som kan uppbådas.

 

Förresten polisen måste bli mer kreativ jag har nämnt det tidigare i mina blogginlägg, inte något fyrkantigt tänkande och arbetssätt för de har att göra med många kreativa kriminella som tråkigt nog alltid ligger steget före istället för tvärtom och det har bland annat gjort vårt samhälle otroligt otryggt, och som det inte skulle behöva vara.

Polisen så sorgligt att  behöva säga det men det verkar som polisen har ingen koll.

 

Samma harang av ord från kommunikationspolisen efter någon dödsskjutning vid exempelvis förskola, skola eller vid sprängning av bostadshus.

Nämen vi hade ingen aning, skulle de spränga här? Skulle de skjuta här? Oj bäst att ta känslorna på Tiktok gör bästa sättet att arbeta som polisen eller hur var det nu ska jag arbeta i IRL som polis???

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R