Du är välkommen till min blogg

 

 

Jag är ledig några dagar och ska passa på att testa mina tre chilenska gubbar på en större plattform för att se hur det går där. Går det bra så vem vet då kommer böckerna där jag mer kan ta ut svängarna i mitt skrivande.

Varför chilenare? 

Nog är det väl enkelt att fundera över och komma fram till ett svar?.

Det är ingen eloge till honom nä nä det handlar om en form av bearbetning för mig i det skrivna ordet.

Det hände väldigt mycket mellan oss åren vi hade en relation. Sedan är det skitkul att skruva till det också. Så det här är för mig, och dig som läser mig :)

Han orkar inte svara på sms eller kom inte riktigt ihåg vår relation delat i en sexrelation Det är ju synd om honom stackars krake.

 

Vad händer med många vackra attraktiva killar som utvecklas till sura lättkränkta gubbar??

Huu!! och han stod mitt hjärta så nära. Nu förvandlad till mer av mansbebis.

Lättkränkta som inte klarar att ta ansvar för sina handlingar, lägger allt på andra människor med att de har inte gjort något fel, tar inte sin del av ansvaret.

Och nu blir han säkert sur, surare, surast i stan, när han läser, men att läsa bloggar är frivilligt. Kanske är det så att vara gift i många år skapar inte något sunt välmående eller?.

Jag ska passa på att göra min LinkedIn profil bättre jag är knappt där, desto fler som kollar in.

Senast var det 3 säkerhetsföretag och politiska organisationer, men de gluttar ju bara, ingen kontakt så varför göra sig arbetet att vara där?.

 

Jag skulle vara bra på bägge både inom säkerhetsföretag kunde vara privatdeckare (jag larvar mig) men det finns nog mycket inom säkerhet det tilltalar mig.

Politik njaa fast surra massa ord är ju lätt och inga handlingar och bra lön för det.

 

Får med jämna mellanrum jobb att söka på Top content företaget. Har funderat på det, tycker ju att det även är kul att skriva för/åt andra Men det är för taskigt betalt och då undrar jag över hur mycket företaget som anlitar behöver betala och vad företaget tar de skälen avhåller mig att söka, känns lite som att de ska krama ur skribenterna på massa ord så mycket som möjligt och skribenterna får resterna, så för att komma upp i en schysst lön så måste man skriva ord så det bara  vischar fram typ i evighet.

Det var veckans bulletin tror jag :)

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R