Du är välkommen till min blogg

 

 

Att vissa människor i sitt tänkande resonerande och i sin kunskap om kvinnokroppen vad upprätthåller de?. Frågan som kan ställas är var befinner de sig 2022  är det i Sverige ett land i Norden? eller är de förpassade till ett insnärjt virrvarr av cementerat tänkande om kvinnokroppen hemma på Hedenhös tid?

Åter igen 

Det finns ingen mödomshinna på den kvinnokropp som existerar och lever över hela världen.

Det är en myt, en myt är för de som inte vet - är en falsk osann berättelse mellan människor som lever vidare av okunniga människor där sociala märkliga normer/strukturer lever vidare. Man för vidare en falsk historia.

Den udda myten som tas för en sanning i verkligheten som vi lever i.

Myten att bruden när hon gifter sig, oftast en stackars ung tjej ska vara oskuld "ren" och när mödomshinnan spricker som inte finns i en kvinnokropp ska spricka och en blödning sker.

 

Men det är en påhittad kroppsdel eller säg påhittad hinna en myt!!!

Där privata aktörer tjänar bra med pengar (tusentals kronor) för att göra ett ingrepp, sy ihop två slemhinneveck det finns i kvinnans  underliv.

Vårdgivare som syr ihop slemhinnor förhåller sig inte till beprövad erfarenhet och vetenskap.

De spelar på människors okunskap och rädsla. De kan inte garantera att stygnen håller eller att de blöder, om det händer så svävar alla tusenlappar i väg till ett ingenting. 

Sen med förkärlek så visas avvikelser missbildningar av hinnor som är heltäckande som är extremt ovanligt, hur skulle mens blodet komma ut då med hinna som är hel? genom öronen? 

De vanligaste är att ingen hinna existerar som täcker slidöppningen, kan det vara så att det blir för mycket av killgissningar.

Ta istället reda på fakta på vad som gäller ex kvinnans anatomi. Istället för att upprätthålla myter som är osanna. Pinsamt att förhålla sig till en myt som inte står för sanning.

Hur är det med männen kontrolleras de att de är rena och är oskuld till bröllopsnatten Nä knappast.

Myten bygger också på en patriakalsyn på att kvinnors sexualitet ska kontrolleras.

Pinsamt år 2022 i Sverige

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R