Jag med nytt i nya filmnyheter

Nu har jag sett Metalhead och ska plita ihop en recension av denna annorlunda film och då tänker jag främst på den kvinnliga huvudrollskaraktären, det gör mig fundersam att nu var hennes roll som så att hon blir hennes brors persona ett heavy metal-fan och visst det är uppfriskande med roller där kvinnor är kraftfulla men inte så att det lutar åt galet destruktivitet, och visst tjejen hade sorg men.... blir lite trött där kvinnor framställs ofta till ytterligheter som slår åt olika håll.

I samband med att filmen har premiär 28/2 så dagarna innan är jag och några tillCool inbjuden till "exklusiv" Galapremiär och Fest av Metalhead, mingel filmvisning igen och sedan Metalkväll på Debaser Hornstull Strand med liveband DJs m m- nu jobbar jag så lite trist är det att inte kunna gå dit, fast å andra sidan kanske man skulle vara alldeles som avtrubbad efter en heavy metal kväll :))

Fått mejl om att Lets Dance biljetterna kommer att släppas men hör och häpna de tar betalt för biljetterna va fräckt, ja då skulle man få åtminstone ett glas vin på det eller varför inte en flaska skumpa. Tidigare har biljetterna varit gratis. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R